OLTEANU COSMIN invitat la emisiunea Deschide Lumea, mâine, 3 iunie 2023 ora 13 pe Realitatea. Discutăm despre recenta decizie CEDO

🎙️ Cosmin Olteanu, un important susținător al drepturilor omului, va fi invitat special în emisiunea „Deschide lumea” difuzată de postul Realitatea, pentru a discuta despre Procesul CEDO Buhuceanu VS România.

📅 Postul Realitatea are plăcerea să anunțe că Cosmin Olteanu va fi invitatul special al emisiunii „Deschide lumea” pe data de 3 iunie 2023, la ora 13:00. Participarea sa oferă o oportunitate unică de a aduce în prim-plan cazul deosebit de important care a captat atenția publicului în ultima perioadă.

❓ Procesul CEDO Buhuceanu VS România a ridicat numeroase întrebări privind respectarea drepturilor omului și a statului de drept în țară. Cosmin Olteanu va aduce în dezbatere perspectiva sa expertă, oferind analize și opinii fundamentate cu privire la implicațiile acestui caz și impactul său asupra societății și sistemului juridic.

🌐 Emisiunea „Deschide lumea” se angajează să ofere o platformă imparțială pentru discuții și dezbateri responsabile, iar participarea lui Cosmin Olteanu ne va ajuta să înțelegem mai bine complexitatea cazului și să explorăm soluții viabile pentru îmbunătățirea sistemului juridic și protejarea drepturilor omului în România.

📺 Vă îndemnăm să urmăriți emisiunea „Deschide lumea” pe postul Realitatea pe 3 iunie 2023, la ora 13:00, pentru a fi la curent cu dezvoltările procesului CEDO Buhuceanu VS România și pentru a beneficia de expertiza și cunoștințele juridice ale lui Cosmin Olteanu.