Drept la replica al PPA și comunității păgâne față de articolul ”EXCLUSIV / Liderul sataniștilor din România, consilier la primărie / Cu Satan, înainte! Imagini incredibile” publicat de Narcis Voica in Spynews.ro in data de 16.02.2022

satanist women with cross in nature

Articolul de față reprezintă o nouă dezinformare a demersurilor noastre, dar și a reprezentării onorabile oferite de noi comunității păgâne din România. Nu ne miră tonul in care cei de la Spynews relatează fapte despre reprezentanții comunității păgâne/sataniste, având in vedere și articolul defăimător de acum 6 ani.

Comunitatea păgână la fel ca și alte comunități spirituale/religioase/etnice se bucură de aceleași drepturi și obligații precum și alți cetățeni, iar asocierea apocaliptică a religiei cu funcțiile ocupate de dl. Olteanu Cosmin arată doar o ințelegere precară a conceptelor de democrație, secularism și echitate socială.

Având in vedere situația socială sensibilă a comunității păgâne/sataniste este necesar ca să avem dialog constant cu autoritățile statului pentru a ii integra și proteja și pe acești cetățeni, la fel de valoroși sociali și de valizi precum cetățenii de culoare, cu alte orientări sexuale, identități de gen, cu religii sau fără vreo religie etc.

Totodată atragem atenția agenției de presă asupra folosirii imaginilor reprezentând minori fără acordul reprezentantului lor legal, ori cu persoane aflate in sediul unor instituții publice, fără acordul instituției. Iar legat de articolul din 2016 menționăm că acesta a cuprins o serie de defăimări, expunerea publică fără acord a unui minor și prezentarea falsă de informații prin modificarea imaginilor dispuse in articol, iar dreptul la replică comunicat pe mail și telefonic nefiind respectat.

Aveți pretenția să vă numiți presă, insă nu respectați reglementări, deontologia omului de presă etc.

Vă recomandăm să vă comportați ca un furnizor de presă pentru a putea fi numiți presă și nu un cancan de ”mahala”.

Sursa articolului citate: EXCLUSIV / Liderul sataniștilor din România, consilier la primărie / Cu Satan, înainte! Imagini incredibile | Spynews.ro

CONSILIUL DIRECTOR AL PPA

Director general, POPA Andrada