APEL propuneri evenimente Bucharest Păgân Pride 2023

Bucharest Pagan Pride este primul festival din România dedicat comunității păgâne, organizat de THE NEW PAGAN DAWN încă din anul 2021. La Bucharest Păgân Pride celebrăm, în fiecare an, cultura și viața persoanelor persoanelor păgâne. Toamna asta, ne revedem la Bucharest Păgân Pride 2023, în perioada 22-29 octombrie 2023 și la Păgân Fest între 22-28 octombrie 2023 (excepție 25 octombrie 2023), la Templul Zeilor Antici din incinta Fundației Gaya din București, Șoseaua Giurgiului, nr. 119.

CONSOLIDĂM PĂGÂNISMUL ÎN ROMÂNIA

🔊 La Bucharest Păgân Pride 2023 celebrăm împreună puterea comunității păgâne din România. Avem nevoie de spații în care să fim împreună, spații sigure, pe care le construim pentru a ne celebra cultura și identitatea păgână. Comunitatea noastră este familia pe care ne-am ales-o, locul unde ne bucurăm de libertate și simțim iubire, nu doar toleranță. Am construit un „împreună” pentru a ne descoperi și pentru a ne ridica după loviturile și respingerile pe care le primim. La Bucharest Păgân Pride 2023 ne vom concentra asupra consolidării Păgânismului, a pozitivării imaginii de sine și a cunoașterii culturii și identității păgâne. 

Completează formularul și hai să povestim la Bucharest Păgân Pride 2023

Fie că vorbim despre familia în care ne naștem sau cea pe care ne-o creăm mai târziu în viață, ori școala în care învățăm sau locul de muncă unde activăm, la Păgân Pride 2023 vom aduce în discuție acel lucru pe care toate comunitățile și toți indivizii păgâni ar trebui să îl aibă în comun: dragoste și suportul necondiționat. Ca în fiecare an, vrem să îi facem pe toți cei din jurul nostru să simtă această iubire și acceptare, împreună, uniți, pentru un viitor incluziv și păgân.

La Bucharest Păgân Pride 2023, celebrăm grupurile din interiorul comunității, aducem în prim plan voci care nu sunt întotdeauna auzite. De aceea, vrem ca evenimentele din săptămâna Păgân Pride să includă participarea cât mai multor grupuri formale sau informale din comunitatea păgână. Echipa și voluntarii THE NEW PAGAN DAWN pregătesc deja calendarul oficial al Bucharest Păgân Pride 2023, în care vrem să includem propuneri ale organizațiilor, grupurilor și persoanelor din comunitate (artiști, organizatori comunitati, activiști, ocultiști, herbalisti, craftsman etc.).

🗣️PROPUNE UN EVENIMENT PENTRU PAGAN FEST @BUCHAREST PAGAN PRIDE 2023 (deadline: 25 AUGUST 2023)

Dacă ai o idee de eveniment pe care ai vrut dintotdeauna să îl găsești în calendarul Bucharest Păgân Pride, completează formularul de mai jos până pe 25 august 2023. Poți propune unul sau mai multe evenimente pe care ai vrea să le organizezi în cadrul Bucharest Păgân Pride 2023, care se va desfășura de pe 22 până pe 28 octombrie 2023 (excepție 25 octombrie 2023). Te rugăm să ne propui exclusiv evenimente în organizarea cărora te vei implica direct. E nevoie să dedici timp și energie ca totul să iasă conform planului. Te rugăm să iei în considerare tema Bucharest Păgân Pride 2023, Consolidam Păgânismul în România, și să încerci ca evenimentul tău să fie cât mai incluziv. Înscrierea de evenimente se poate face atât de indivizi cât și de grupuri formale sau informale (poate fi un grup de prieteni, o comunitate, dar și o asociație).

Propunerile alese vor fi incluse în calendarul oficial al Bucharest Păgân Pride 2023 și pot beneficia de suport logistic și financiar din partea noastră, dacă dispunem de logistica necesară organizării. Cu toate că vom încerca să oferim susținere logistică și financiară, resursele noastre organizatorice sunt foarte limitate. Astfel, responsabilitatea pentru organizarea și buna desfășurare a evenimentului, dar și stabilirea tuturor detaliilor cu privire la eveniment vor fi în grija ta, a grupului sau a organizației care propune evenimentul.

Formularul se completează o dată pentru fiecare eveniment. În caz că ați vrea să propuneți mai multe evenimente, nu mai este nevoie să recompletați datele despre grup/ organizație din secțiunea I (cu excepția numelui organizației), ci doar datele specifice despre eveniment din secțiunea II. În secțiunea I, puteți trece o liniuță “-” în câmpurile required, după primul eveniment înscris. După completarea formularului, veți primi pe mail o copie a răspunsurilor completate, ca să puteți ține mai bine evidența evenimentelor propuse.

🗣️PROPUNE UN EVENIMENT PENTRU PAGAN ARTS AND CRAFT @BUCHAREST PAGAN PRIDE 2023 (deadline: 25 AUGUST 2023)

Dacă ești pasionat de a produce obiecte de cult, poțiuni, lănțișoare ori orice altceva legat de Păgânism și Ocultism, insă nu ai avut o expunere pe acest subiect completează formularul de mai jos până pe 25 august 2023, unde poți propune pentru ziua de 25 octombrie 2023 cu ce poți aduce și vinde la Păgân Arts and Craft. 

📝 SELECȚIA EVENIMENTELOR

Vom analiza fiecare propunere primită și vom comunica apoi cu fiecare organizator despre propunerea de eveniment, și dacă aceasta poate fi inclusă în programul Bucharest Păgân Pride 2023. În analiza propunerilor, vom ține cont de necesitatea evenimentului în comunitate, de diversitatea ideilor și a grupurilor care aplică, de posibile suprapuneri cu alte evenimente din cadrul Bucharest Pride și de conexiunile cu tema de anul acesta. Propunerile vor fi selectate de Olteanu Cosmin, Teodora Paul și Cristea Sebastian-Carol.

💻 PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Înainte să completezi formularul, te rugăm să accesezi acest link către nota noastră de informare privind prelucrarea datelor personale la THE NEW PAGAN DAWN: https://thenewpagandawn.eu/politica-gdpr-a-asociatiei-mnr/

ACCESARE FORMULAR AICI:

https://forms.gle/C8itfbqGQhVpK3Xw9