Vela, Poliția Română și lupta sistemică împotriva Satanismului sau România „Grădina Maicii Domnului”

Publicat de Olteanu Cosmin

Azi, 3 Decembrie 2020, ora 2:44 AM


După cum bine știți până în 1995, SRI – Serviciul Român de Informații urmarea în mod expres cazurile de Satanism(confundând Satanismul, religie neopagana bazată pe o cale antinomiana și pe o libertate a individului, fără încălcarea libertății altor oameni cu practici antisociale și mai ales ilicite), lucru ce l-am descris și noi într-un material publicat anul trecut pe site-ul nostru. Desigur că nu excludem posibilitatea că și acum SRI să desfășoare activități de urmărire a acestor practicanți lucru de natură să afecteze viață privată a acestora ce constituțional trebuie să fie inviolabilă.

 

Articolul poate fi lecturat aici: https://thenewpagandawn.eu/2019/07/09/sri-vede-satanismul-că-pe-o-amenințare/ 

Totuși zilele acestea am observat că Poliția Română prin anumite inspectorate cum este Inspectoratul Județean De Poliţie Bihor și Inspectoratul Județean de Poliție Gorj nu au renunțat la practică sistemică de defăimare și intruziune în viață privată, religioasă a practicanților demonolatri, instrumentand într-un stil inchizitoresc un compartiment/direcție de investigare a „infratiunilor” de Satanism, de credință în Satan.

Cităm de pe site-ul acestora (https://bh.politiaromana.ro/ro/ipj-bihor/serviciile-inspectoratului-de-poliție-județean-bihor/serviciul-de-investigații-criminale1423211063):

„Desfășoară activități de prevenire și combatere a infracțiunilor de prostituție proxenetism,înșelăciuni, comise prin metodă semn sau alte moduri de operare, falsificări de înscrisuri sau valori, violuri, pedofilie, și satanism.”

 

„Compartimentul moravuri, înșelăciuni, falsuri, infracțiuni la viață sexuală și delicvența juvenilă”, site IPJ Bihor

Totodată pe lângă acest aspect, Ministerul Public, alături de Societatea Română de Criminologie și de Criminalistică, cât și alături de Asociația Procurorilor din România a publicat cu un an anterior infintarii noastre un „Raport” intitulat „CRIMINOLOGIE, CRIMINALISTICĂ ŞI PENOLOGIE – STUDII, Nr. 1-2/2015” în care prezintă adepții Satanismului că fiind:

„incapabili să păstreze un loc de muncă pe termen lung, fie din cauza instabilităţii lor, fie din lipsa unei calificări”

Raport „CRIMINOLOGIE, CRIMINALISTICĂ ŞI PENOLOGIE – STUDII, Nr. 1-2/2015 al Ministerului Public

regăsit sub formă unui citat de la pagină 25 a așa-zisului raport (https://www.mpublic.ro/sites/default/files/PDF/PUBLICAȚII/rccp_1_2_2015.pdf).

Trist este că acel raport ce pare că trebuia să se bazeze pe situații operative instrumentate de autoritățile române, defapt e o traducere în română și în franceză a unor rapoarte vechi de un secol din Statele Unite ale Americii și scrise într-o notă defăimătoare, creștină asupra unei comunități care are un agajament ferm de respectare a normelor sociale ale statului român.

Competență și respectul față de cetățeni nu pare a fi atributul lor la numai câteva luni de când am avut un caz asemănător cu IPJ Prahova în care alți „stimabili” au găsit relevanță defăimarea practicanților Artelor Divinatorii pentru 10 oameni ce s-au folosit de aceste practici pentru a deposedă niște persoane de bunurile personale, prin metodă batiștei. Apropo căutăm și noi o batista să ne suflăm … și nu știm de unde să luăm. Poate ne ajută IPJ Prahova cu niște informații pe subiect.

Legat de cazul de mai sus desfășurăm o analiză a acestor cazuri alături de Mitrofan Diana și dna avocat Maria Logojan în vederea găsirii posibilităților legale de a reclamă și aduce la conformitate astfel de derapaje.

Totodată mulțumim de suport și lui Ioan și Ucenicii Întunericului pentru acest caz, cât și pentru muncă lor de reprezentare a comunității demonolatre.