Platforma Acceptarea Păgână își anunță noul Director General

cheerful young woman screaming into megaphone

București, 1 octombrie 2023 – Asociația Platforma Acceptarea Păgână a luat decizii importante în cadrul Adunării Generale desfășurate la data de 30 septembrie 2023. Aceste decizii au implicat modificări semnificative în conducerea asociației, cu un impact pozitiv asupra direcției strategice viitoare.

Hotărârea Adunării Generale, înregistrată la Secretariatul Asociației Platforma Acceptarea Păgână sub numărul HAG/PPA/1/30.09.2023, a confirmat oficial numirea domnului Kiraly Cristian-Alexandru în funcția de Director General. Această schimbare a survenit ca urmare a demisiei doamnei Andrada Popa din funcția de Director General și retragerii acesteia din conducerea asociației.

Această decizie a fost luată cu scopul de a asigura continuitatea și dezvoltarea sustenabilă a asociației, precum și de a aduce noi perspective și idei în echipa de conducere. Domnul Kiraly Cristian-Alexandru este recunoscut pentru experiența sa vastă în domeniul asociativ și pentru angajamentul său în promovarea valorilor și scopurilor asociației.

Platforma Acceptarea Păgână este ferm angajată în continuarea misiunii sale de a promova diversitatea culturală și respectul pentru toate comunitățile, contribuind astfel la o societate mai tolerantă și incluzivă. Noul Director General, domnul Kiraly Cristian-Alexandru, va conduce asociația în această direcție și va contribui la consolidarea rolului său în comunitate.

Pentru mai multe informații sau solicitări de interviuri, vă rugăm să contactați:

Telefon: +40761398407

Email: contact@paganacceptance.eu

Despre Platforma Acceptarea Păgână:

Platforma PAGAN ACCEPTANCE (PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ) este o organizație comunitară care se adresează tuturor minorităților din România.

Platforma PAGAN ACCEPTANCE (PLATFORMA ACCEPTAREA PĂGÂNĂ) își propune să dezvolte comunitățile minoritare din România prin solidaritate și încredere reciprocă, rezultate din activitățile sociale, o prezența pe scenă culturală alternativă, precum si o atenție deosebită acordată diverselor grupuri sociale defavorizate.